11 Şubat 2014 Salı

Betül Lee

 Merhaba ben Betül.

Size kendimi tanıtıcam.Adım Betül.Soyadım İlhan.20.06.2001 doğumluyum.Aslen Sakaryalıyım Sakarya'yı da çok seviyorum ve orada yaşamak istiyorum.Ama İstanbul / Pendik'te yaşıyorum.

Şimdi ise kendi özelliklerimden bahsedicem.

Bana göre  normal insanlara göre değişik biriyim.İnsanlar dışardan beni çok mutlu sanıyolar öyle görüyolar o insanlar bilsin ki öyle değilim.Sandığınızdan da kötü olaylar geçirdim.Her şey geleceğime dayalı.Hayallerim zaten mükemmeller gerçekleşmeyecek kadar değil tabi...
Güzel özelliklerim var biraz onlardan bahsedicem ve düşüncelerimden.Ben bir insanın karşısındaki insanı karşısında küçültmesi veya büyültmesine karşıyım.Her insan aynıdır.İnsanları aşağılayarak bir yere varamayız bu imkansız.İnsanlarla dalga geçiyoruz , onlara hava atıyoruz bunlar karşımızdaki kişiyi üzüyor onun hayatıyla oynuyoruz o zaman.Ne alaka demeyin çok alakası var bunu anlamamız için düşünmemiz lazım.Bir insanı neden gözünde büyütüyosun her zaman okulun popi kızı ve popi erkeği var diye bir şey var onları kıskanıyosunuz ama hala amacınız onları popileştirmek ama siz farkında değilsiniz.Her insan eşittir.Dünya'da çirkin insan yoktur.İnsanları eleştirmeyelim aslında bende eleştiriyorum kendime kızıyorum.Ama eleştirmemeye dikkat edelim.Kötü huylarımda var kin beslerim ve birine de besliyorum.Şuan küçüğüm elimden bir şey gelmiyor . Hemen başka bir konuya atlicam. :D  Erkekler sizin amacınız ne ?  Erkek genelde bilindiği gibi sigaraydı gereksiz alışkanlıklar.Bu tür şeylere karşıyım apaçi tarzlara bi de fazla karşıyım. Çok sinir bozucu tipleri var maalesef.

İNSANLAR SİZİN GÖRDÜĞÜNÜZ KADAR MUTLU DEĞİL!!!